nadia-ghulam

Nadia Ghulam Dastgir

És activista, comunicadora amb àmplia experiència en cooperació internacional i gran capacitat d'organització, d’anàlisi, de creativitat, d’assertivitat i de resolució. Les seves relacions interpersonals i el treball en equip no li suposen cap dificultat ja que s’adapta fàcilment aportant a la vegada creativitat i bon humor. Realitza sovint conferències de sensibilització social per promoure i activar la cultura de la Pau i l’educació en el món. És co-autora de tres llibres relacionats amb Afganistan i codramaturga i intèrpret de l’obra Nadia, presentat a nivell nacional i internacional.

Núria Juárez Úbeda

Núria Juárez, nascuda a Barcelona, es Diplomada en Gestió i Administració Pública en la Universitat de Barcelona i va treballar a l'Organisme de Gestió Tributària, va fer un gir professional gràcies al seu caràcter social. És tècnica en Integració Social i Monitora de Lleure. Té experiència en coordinació i elaboració de continguts socials aplicat al sector de la població en risc de desigualtat social. Es defineix una persona creativa, dinàmica i molt entusiasta, li agrada treballar en equip i sempre té una mirada positiva. Actualment és membre de la Junta directiva de la nostra associació i coordinadora del projecte.

nadia-ghulam
nadia-ghulam

Carme Vilarmau Pal

Nascuda a La Seu d’Urgell però des de finals dels anys 60 ha viscut i treballat a Badalona. Llicenciada en magisteri i professora de català. Des dels anys 70 ha fet diferents tasques de voluntariat, sempre relacionades amb la docència i l’educació. Els primers anys, feia classes nocturnes a joves que veien truncats el seus estudis perquè s’havien de posar a treballar. Des de fa 15 anys, la seva docència va dirigida a gent immigrant vinguda de qualsevol lloc del món. Aquesta tasca l’ha portat a terme a diferents barris de Badalona. Ha donat classes d’idiomes per immigrants a diferents entitats de Badalona, Escola d’Adults de Sant Roc, Dones Acollidores,... i en els darrers 9 anys ha desenvolupat diverses tasques en el projecte “Acollim els nous immigrants”. Actualment és membre de la Junta directiva de la nostra associació i responsable del projecte d’acollida d’immigrants de Ponts per la Pau.

Maria Cané Gombau

Llicenciada en Psicologia per la UB i Màster Interdisciplinari en Violència Domèstica per la UAB. Ha treballat com a psicòloga en el Col·lectiu Lilith, Associació de Dones contra la Violència de Gènere, centre pioner d’aquestes característiques a la ciutat de Badalona. Actualment està jubilada i forma part de Mujeres en Red del CAPS (Centre d’Anàlisis i Programes Sanitaris) i de la Xarxa Feminista.

nadia-ghulam